Tornion Panimo noussut Suomen suosituimpien joukkoon
Tuoreen tutkimuksen mukaan Tornion Panimo on pohjoissuomalaisten kuluttajien keskuudessa toiseksi tunnetuin pienpanimo. Valtakunnallisesti Tornion Panimo yltää kahdeksannelle sijalle.
Tuoreen tutkimuksen mukaan Tornion Panimo on pohjoissuomalaisten kuluttajien keskuudessa toiseksi tunnetuin pienpanimo. Valtakunnallisesti Tornion Panimo yltää kahdeksannelle sijalle.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Huippukokki Kim Mikkola sulkee ravintola Inarin ovet Helsingissä. Michelin-tähdellä palkittu ravintola avataan tulevaisuudessa toiseen paikkaan.
Palkitun metsäravintola Nielun ravintoloitsija yhdistää uudessa projektissaan taitonsa Michelin-tähtikokki Erno Kemin kanssa. Tänä kesänä vieraat viedään 7 ruokalajin fine dining -illalliselle merelle ja Suvisaariston ulkosaarelle. Saarelle matkataan purjehtien modernilla 54-jalkaisella purjejahdilla. Elämyksen kokonaiskesto n. 7,5 tuntia.